Χωρίς τον κόσμο της η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Χωρίς τον κόσμο της η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο στο Περιστέρι τον Ατρόμητο για την 23η αγωνιστική της Super League, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα και οι παίκτες του δεν θα έχει την υποστήριξη των φίλων της ομάδας που τους ακολουθούν παντού. Αυτό γιατί υπάρχει απαγόρευση τόσο οργανωμένης, όσο και μεμονωμένης μετακίνησης και ο Ατρόμητος δεν έχει διαθέσει εισιτήρια για τους φίλους της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Περιστερίου διαθέτει εισιτήρια μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του. «Η προπώληση και πώληση των εισιτηρίων θα αφορά ΜΟΝΟ τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ. Κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας με την επίδειξη του εισιτηρίου δικαιούται την αγορά δύο (2) απλών εισιτηρίων, με απαραίτητη την προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

Χωρίς φιλάθλους της ΑΕΚ θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, μετά την απόφαση για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, ενώ και η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοίνωσε ότι η πώληση των εισιτηρίων θα αφορά μόνο τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας του Περιστερίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X