Ο Αραούχο δεν κρατιέται, ψάχνει τρόπο να έρθει άμεσα στην Ελλάδα!

Ο Αραούχο δεν κρατιέται, ψάχνει τρόπο να έρθει άμεσα στην Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο χρειάζεται… ψυχίατρο!

Η «κάψα» του Αργεντινού να επιστρέψει στην ΑΕΚ ήταν τόσο μεγάλη που έπεισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δώσει την εντολή για να γίνει το deal με την Λας Πάλμας χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός συσχετισμός με την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα. Στην Ένωση θέλουν ποδοσφαιριστές που θα παίζουν για τον Δικέφαλο στο στήθος και ο Αργεντινός έχει αποδείξει πως είναι τέτοιος ποδοσφαιριστής καθώς άλλωστε «κόβει» ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του για να επιστρέψει στην ομάδα που αγαπά.

Έτσι, είναι θέμα χρόνο η επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο Τσίνο συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Λας Πάλμας σήμερα και εκεί ενημερώθηκε ότι η μεταγραφή του στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Έφυγε άρων άρων από το προπονητικό κέντρο της ομάδα των Καναρίων Νήσων και μάζεψε τα… τελευταία πράγματά του ώστε να είναι έτοιμος να πατήσει Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν.

Επί του παρόντος βρίσκεται σε διαδικασία να βρει ιδιωτικό αεροπλάνο για να έρθει άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να είναι κανονικά στη αυριανή προπόνηση. Το ταξίδι με πτήσεις από τα Κανάρια Νησιά για την Αθήνα δεν είναι εύκολο και αποτελεί πολύ χρόνο με ανταπόκριση και αρκετή ώρα αναμονή.

Αυτό θέλει να αποφύγει ο Αραούχο και γι’ αυτό ψάχνει ιδιωτικό αεροπλάνο να τον μεταφέρει, ίσως και απόψε το βράδυ στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X