Τζόρνταν: «Τόνι Κούκοτς, ο Νο1 Ευρωπαίος»

Τζόρνταν: «Τόνι Κούκοτς, ο Νο1 Ευρωπαίος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε της αναμέτρησης Μπακς – Χόρνετς ήταν ένα ξεχωριστό και αξιομνημόνευτο event από μόνη της, αφού στο πάνελ βρέθηκαν ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, ο ιδιοκτήτης των Μπακς, Μαρκ Λάσρι, και ο θρύλος του ΝΒΑ (και ιδιοκτήτης των Χόρνετς), Μάικλ Τζόρνταν.

Όπως ήταν λογικό, ο Τζόρνταν τράβηξε πάνω του τα φώτα, δεχόμενος πολλές ερωτήσεις, με τον ίδιο πάντως να μην ξεχνά την τελευταία φορά όπου βρέθηκε στο Παρίσι, όταν είχε αντιμετωπίσει με τους Μπουλς τον Ολυμπιακό το 1997: “Πάνε 23 χρόνια από την τελευταία φορά που ήρθα εδώ και συγκεκριμένα από το McDonald’s Open, συνεπώς είναι μεγάλη τιμή που ερχόμαστε να παίξουμε εδώ. Οι άνθρωποι του Παρισιού είναι απίστευτοι, τα εστιατόρια, όλα είναι εξαιρετικά. Ευχαριστούμε που είμαστε μαζί σας. Ανυπομονούμε να ξανάρθουμε. Θα πω ξανά πως για μένα είναι κάτι σαν θεραπεία να επιστρέφω και να θυμάμαι το μπάσκετ που είχα παίξει εδώ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X