Απίστευτο: Τέταρτη αναβολή για το ντου του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Απίστευτο: Τέταρτη αναβολή για το ντου του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι απίστευτα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα! Η υπόθεση εισβολής του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ της σεζόν 2017-18 πήρε τέταρτη αναβολή. Μια εικόνα είχε σοκάρει τον παγκόσμιο αθλητικό κόσμο. Δεν έχει ξανασυμβεί πουθενά αλλού στον πλανήτη μεγαλομέτοχος να μπαίνει με όπλο και μπράβους μέσα στο γήπεδο!

Η υπόθεση, η οποία έχει αναβληθεί τρεις φορές, αφορά παραβάσεις του νόμου περί αθλητισμού (Άρθρο 41ΣΤ’ του Ν.2725/99) και κατηγορούμενοι είναι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, καθώς και ο τότε αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, και έξι άτομα της προσωπικής φρουράς του Ιβάν Σαββίδη (πέντε της ιδιωτικής φρουράς και ένας εν ενεργεία αστυνομικός).

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, υπάρχει ήδη ποινή από την αθλητική δικαιοσύνη. Στον Ιβάν Σαββίδη είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ και στον Λούμπος Μίχελ απαγόρευση εισόδου για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X