Ρέι: «Απολαμβάνω τη ζωή στην ΑΕΚ»

Ρέι: «Απολαμβάνω τη ζωή στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε 100-97 τον Παναθηναϊκό χθες και ο Κέντρικ Ρέι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της. Μιλώντας στο sdna.gr αναφέρθηκε στον κόσμο, την προσπάθεια της ομάδας αλλά και το τι έρχεται πλέον.

Δείτε:

Για το πρώτο παιχνίδι του 2020: «κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Παίξαμε με πολλή ενέργεια κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είχαμε το θέμα με τον Κιθ που χρεώθηκε με τρία φάουλ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Όμως όλοι κάναμε ένα βήμα μπροστά για να κερδίσει η ομάδα στο τέλος. Παίξαμε και γι αυτόν».

Για την απόδοσή που έπιασε χθες η ΑΕΚ: «η ενέργεια που βγάλαμε στο παρκέ ήταν σημαντική. Εξίσου σημαντικό ήταν και το γεγονός πως δεν το βάλαμε κάτω και δεν λυγίσαμε όταν πέρασε μπροστά ο Παναθηναϊκός. Παίξαμε το παιχνίδι μας ως το φινάλε».

Για τα μεγάλα σουτ που παίρνει και βάζει: «Εγώ αυτό που κάνω είναι να δίνω το καλύτερο για την ομάδα μου σε κάθε κατάσταση. Ήθελα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Μόλις ο προπονητής με κάλεσε να μπω στο παρκέ εγώ ένιωθα έτοιμος».

Για τη συνέχεια: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πέρασε. Ήταν ένα παιχνίδι, κάναμε μεγάλη νίκη. Έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά μας και εστιάζουμε εκεί. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια της σεζόν».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Υπήρξε η σκέψη για να λύσουμε το συμβόλαιό μας. Μιλήσαμε με τον προπονητή και μου παρουσίασε την κατάσταση και εξήγησε τι έχει στο μυαλό του για μένα. Πλέον πέρασε αυτό. Είμαι στην ΑΕΚ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος εδώ και θα είμαι ως το τέλος της σεζόν».

Για το κόσμο: «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός. Δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα και μας βοήθησε πάρα πολύ. απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ. Είχα ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν με κάποιους τραυματισμούς που με πήγαν πίσω. Έχασα για λίγο το ρυθμό μου, αλλά τώρα νιώθω πως τον ξαναβρίσκω και βοηθάω την ομάδα. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να βγαίνω στο παρκέ και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, να την βοηθάω να κερδίζει».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X