Κάλβερτ-Λιούιν: «Από τους σπουδαιότερους κόουτς του κόσμου ο Αντσελότι»

Κάλβερτ-Λιούιν: «Από τους σπουδαιότερους κόουτς του κόσμου ο Αντσελότι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν για το γεγονός ότι ο Κάρλο Αντσελότι καθοδηγεί εδώ και λίγες εβδομάδες την Έβερτον.

Αναλυτικά:

«Είναι ένας από τους σπουδαιότερους τεχνικούς στον κόσμο. Ως μικρό παιδί μεγάλωσα παρακολουθώντας τον στην τηλεόραση να δουλεύει στα κορυφαία κλαμπ. Μόλις τον βλέπεις για πρώτη φορά μένεις λίγο έκπληκτος. Έχει να κάνει με το ποιος είναι και με το τι έχει πετύχει. Το να δουλεύεις με εκείνον σε καθημερινή βάση είναι προνόμιο. Δεν γίνεται να μην είσαι ενθουσιασμένος, όταν δουλεύεις με ένα άνθρωπο που έχει πετύχει τόσα, όσα αυτός. Είναι απίστευτο τάιμινγκ να είναι φίλαθλος της Έβερτον και παίκτης της. Ανυπομονώ για το τι επιφυλάσσει το μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 22χρονος φορ των «ζαχαρωτών» στις δηλώσεις του εν όψει του αυριανού (5/1) εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για το FA Cup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X