Με απουσίες αλλά Κέβιν,Τζανακάκη στο ΟΑΚΑ ο Παναιτωλικός

Με απουσίες αλλά Κέβιν,Τζανακάκη στο ΟΑΚΑ ο Παναιτωλικός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ουκ ολίγα αγωνιστικά προβλήματα θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (5/1 15:00) κόντρα στην ΑΕΚ ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου που αναζητά βαθμούς προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ολοκλήρωσε το Σάββατο (4/1) την προετοιμασία του για τον εν λόγω αγώνα.

Εκτός πλάνων του Θεσσαλονικιού προπονητή έχει τεθεί ο Μαλής ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, αλλά και οι Λουσέρο, Καββαδίας, όπως και οι Αριγίμπι, Μαρσιάλ που έχουν προσβληθεί από ίωση όπως και ο Αντονί Μουνιέ.

Στον αντίποδα για πρώτη φορά στην αποστολή των «καναρινιών» συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Τζανακάκης και Κέβιν Γκαρσία, οι οποίοι δεν αποκλείεται να κάνουν τον ντεμπούτο τους.

Όσον αφορά την αποστολή αυτή αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλο, Γιαννιώτη, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Κνετ, Λιάβας, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Μπακαδήμα, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Παρρά, Σανιά, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τζανακάκη, Τσιγγάρα και Φυτόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X