Έφθασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Γκραντ!

Εικόνες από την άφιξη του Γκραντ για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζεράι Γκραντ έφθασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της «Βασίλισσας».

Ο Γκραντ έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης με πτήση από Φρανκφούρτη, συνοδευόμενος από την γυναίκα και το παιδί του, αλλά και από αρκετές αποσκευές.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έφθασε πριν από λίγη ώρα στο «Ελ. Βενιζέλος» για την «Ένωση». Ο Γκραντ αναμένεται να βοηθήσει την ΑΕΚ στο «5», αφού πρόκειται για έναν αθλητικό ψηλό και ουσιαστικά συμπληρώνει τον Σλότερ. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει μπροστά της το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την Κυριακή (5/1, 21:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Με τον Γκραντ να μην είναι ακόμα… σίγουρος για το παιχνίδι. Μέχρι αύριο το μεσημέρι πρέπει να δηλωθεί για να μπει στην εξάδα ξένων της ΑΕΚ. Και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, αφού θα έχει μπροστά του μόνο δύο προπονήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X