Οι σκέψεις του Καρέρα για τον Παναιτωλικό

Οι σκέψεις του Καρέρα για τον Παναιτωλικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε… δυνατά στις προπονήσεις χθες, με τον Μάσιμο Καρέρα να δείχνει τα πρώτα δείγματα ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Ιταλός τεχνικός με το «καλημέρα» έβαλε τους «κιτρινόμαυρους» στα… βαθιά. Την Πρωτοχρονιά οι παίκτες της ΑΕΚ είχαν ρεπό, προκειμένου να περάσουν την μέρα με τους δικούς τους ανθρώπους, ωστόσο χθες επανήλθαν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00).

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» έπαιξαν 50 λεπτά δίτερμα, ενώ είχε προηγηθεί δυνατό ζέσταμα. Ο Καρέρα δεν… άνοιξε τα χαρτιά του και οι δύο ενδεκάδες που παρέταξε ήταν ανακατεμένες. Όμως, το σύστημα που έχει σαφές προβάδισμα είναι το 4-3-2-1. Κάτι που αναμένεται να δούμε την Κυριακή κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης συμμετείχε στο δίτερμα και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ενώ, χτύπησε στο γόνατο ο Αλμπάνης και αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση.

Παράλληλα, πρέπει να τονίσουμε πως ο Ντανιέλε Βέρντε απουσίαζε δικαιολογημένα, καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X