Ρέι: «Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, όλη η προσοχή μου είναι στην ΑΕΚ»

Ρέι: «Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, όλη η προσοχή μου είναι στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κέντρικ Ρέι μίλησε για τον τρόπο που έκλεισε η ΑΕΚ το 2019, φτάνοντας τις 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα έδωσε και την απάντηση του στην φημολογία που υπάρχει περί αποχώρησης του από την «Βασίλισσα».

Ο Αμερικανός ήταν ένας εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μίλησε στο SDNA δίνοντας… δυνατές απαντήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πολύ καλό μπάσκετ, άνετη νίκη και 100άρα. Αυτά ήταν τα τρία στοιχεία που ξεχώρισαν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και όπως επεσήμανε «χωρίς αμφιβολία ο τρόπος με τον οποίο κλείσαμε το έτος ήταν ο καλύτερος δυνατός. Είχαμε το μομέντουμ από τις προηγούμενες νίκες που είχαμε κάνει, παίξαμε καλό μπάσκετ και φτάσαμε στη νίκη. Ελπίζω να ικανοποιήσαμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας παρακολούθησε».

Το 2019 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ, καθώς στα τελευταία 16 παιχνίδια της μέτρησε 15 νίκες. Για την ακρίβεια η επικράτηση κόντρα στον Ιωνικό ήταν η όγδοη διαδοχική στο πρωτάθλημα, ενώ από τις 19 Νοεμβρίου κι έπειτα η Ένωση μετρά 9 διαδοχικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όπως ήταν φυσικό, άπαντες εστιάζουν στη σημασία του.

«Είναι πολύ καλό το σερί που έχουμε φτιάξει. Θέλαμε να μπούμε δυνατά στην άμυνα και να χτίσουμε από εκεί το προβάδισμά μας. Τα πήγαμε πολύ καλά και μέσα από την εικόνα μας στην άμυνα κάναμε τα πράγματα πιο εύκολα για εμάς», ήταν τα λόγια του Αμερικανού.

Το σερί των τελευταίων αγώνων έχει έρθει με πολλή δουλειά για την ΑΕΚ, με τον εκρηκτικό γκαρντ να εξηγεί πως «εμείς αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι είναι να παίζουμε σκληρά στην άμυνα και να περιορίζουμε τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε να βρούμε τον κατάλληλο παίκτη στην επίθεση, γυρίζοντας τη μπάλα».

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα. Ερωτηθείς για την κατάσταση που υπάρχει γύρω από το όνομά του ξεκαθάρισε πως «το θέμα του συμβολαίου μου είναι κάτι που χειρίζεται ο ατζέντης μου. Εγώ από την πλευρά μου δεν εστιάζω στο τι γράφεται ή τι λέγετε. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Εμένα όλη η προσοχή μου είναι στην ΑΕΚ. Εκεί είμαι συγκεντρωμένος αυτή τη στιγμή».

Στο φινάλε της κουβέντας έδωσε το στίγμα του για το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (05/01/2020, 21:30) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως «αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο παρκέ και να εκτελέσουμε το πλάνο μας όπως συνηθίζουμε. Θα αρχίσουμε και πάλι από την άμυνα, εκεί θέλουμε να δώσουμε μεγάλο βάρος και νομίζω πως αν έχουμε την εικόνα των προηγούμενων εβδομάδων θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X