Βάζουν φωτιά στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ με ορισμό Τσαρούχα

Βάζουν φωτιά στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ με ορισμό Τσαρούχα
Photo Credits: INTIME

Η ΚΕΔ βάζει φωτιά στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ορίζοντας την Βασιλική Τσαρούχα!

Το ντέρμπι της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ξεκίνησε από πολύ νωρίς με τους ορισμούς διαιτητών. Αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό στη διαιτητική ομάδα θα βρίσκεται και η Βάσω Τσαρούχα που είχε… σφάξει την ΑΕΚ στο παιχνίδι με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ στην αρχή της χρονιάς. Συγκεκριμένα την ομάδα διαιτησίας απαρτίζουν οι Καρακατσούνης-Πουρσανίδης Γ.-Τσαρούχα (Ντάβαρης).

Έντονα παράπονα από την διαιτησία είχε η ΑΕΚ στο ματς με το Περιστέρι και οι άνθρωποί της πίστευαν ακράδαντα πως υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Τα παράπονα είχαν «φουντώσει» κυρίως για την  Τσαρούχα, η οποία εξόργιζε διαρκώς τόσο τον πάγκο της ΑΕΚ όσο και την εξέδρα. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποβλήθηκε από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, όταν παραπονέθηκε δίκαια στους διαιτητές, πως ο Χάτσερ του Περιστερίου δεν πέρασε το κέντρο στα 8 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, η διαιτητής από την Χίο δεν είπε ποτέ τον λόγο τον οποίο απέβαλλε τον προπονητή της ΑΕΚ.

Η κιτρινόμαυρη διοίκηση είχε φτάσει στα άκρα μετά τα… αίσχη της Τσαρούχα καθώς αρχικά με ανακοίνωση της είχε κάνει ευθεία επίθεση σε ΕΟΚ και Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενώ στη συνέχεια είχε καταθέσει και ένσταση για το ματς.

Η ΚΕΔ εκτός των άλλων φαίνεται πως θεωρείται μια διαιτητής για τα… δύσκολα παιχνίδια καθώς είχε οριστεί και στο πρώτο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην αρχή της χρονιάς. Μετά το ματς της Ένωσης με το Περιστέρι,  η Τσαρούχα είχε μπει στον… πάγο για λίγο μέχρι να “σβήσουν” οι φωτιές που είχε ανάψει και έπειτα η Επιτροπή Διαιτησίας την επανέφερε με συνεχόμενους ορισμούς.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X