Φεύγουν δύο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φεύγουν δύο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πωλητήριο στους Μάτιτς και Ρόχο έβαλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι δύο παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από το Ολντ Τράφορντ.

Ο τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, συνεχίζει να χτίζει τις προϋποθέσεις για να πάρει τον συμπατριώτη του, επιθετικό της Ζάλτσμπουργκ, Ερικ Χάλαντ. Μια καλή αρχή, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, είναι να πάρει χρήματα και να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια δύο παικτών που δεν υπολογίζει.

Ο 31χρονος αμυντικός χαφ έχει ξεκινήσει μόλις σε 2 ματς στο πρωτάθλημα και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος αφού δεν θα γίνει χρήση της option για επέκταση του συμβολαίου του για έναν χρόνο. Ομάδες από την Premier League αναμένεται να ενδιαφερθούν για τον Μάτιτς, ο οποίος το 2017 κόστισε στο club 40 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που τον Ρόχο παρακολουθούν σύλλογοι από Ισπανία και Ιταλία. Ο 29χρονος, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σόλσκιερ, έχει ακόμα συμβόλαιο για 1.5 χρόνο το οποίο τού βάζει στον λογαριασμό 160.000 λίρες την εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X