Παπαθεοδώρου: «Κάναμε καλό ξεκίνημα, αλλά υπήρχε κούραση»

Εικόνες από το Λάρισα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Λάρισα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε κούραση και αυτή φάνηκε στην 4η περίοδο.

Αναλυτικά ο Παπαθεοδώρου τόνισε τα εξής: «Να συγχαρώ τη Λάρισα και τον κόσμο για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε σήμερα στο γήπεδο. Πολλή όμορφη εικόνα με πολλές οικογένειες και παιδιά. Για το παιχνίδι, είχαμε αποφασίσει να ξεκινήσουμε το ματς με διάθεση και να δείξουμε τις διαθέσεις μας από νωρίς. Προερχόμαστε από ματς, έχουμε σπαταλήσει και σωματική και πνευματική ενέργεια.

 

Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα που μας βοήθησε στην εξέλιξη του ματς. Το τελείωμα του τρίτου δεκαλέπτου έδωσε στη Λάρισα ψυχολογία για τη τελευταία περίοδο. Έδωσε αυτοπεποίθηση το σουτ του Παρκς. Είχαμε και εμείς κούραση, παρόλα αυτά καταφέραμε να επιστρέψουμε σε επίπεδο απόδοσης που θέλαμε και κερδίσαμε. Η ομάδα της Λάρισας είναι ανταγωνιστική και της αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι στην EKO Basket League. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X