Επικράτησε στα πέναλτι της Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου η Μοντερέι

Επικράτησε στα πέναλτι της Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου η Μοντερέι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Χιλάλ του Λουτσέσκου ηττήθηκε στα πέναλτι του μικρού τελικού του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων από την Μοντερέι. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πήρε το προβάδισμα, όμως στην επανάληψη βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, τελικό σκορ 2-2.

Η ομάδα του Λουτσέσκου, πήρε προβάδισμα με τον Εντουάρντο στο 35ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να γράφει το 1-0 με κεφαλιά ψαράκι μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ωστόσο, στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα από το Μεξικό έφερε τούμπα το ματς. Μετά από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα της Αλ Χιλάλ, ο Γκονζάλες ισοφάρισε σε 1-1, ενώ η Μοντερέι πήρε προβάδισμα πέντε λεπτά αργότερα με τον Μαξιμιλιάνο Μέσα να βρίσκει δίχτυα με κοντινό πλασέ.

Το παιχνίδι ήρθε εκ νέου στα ίσια, όταν ο Εντουάρντο έγινε αυτή τη φορά δημιουργός, δίνοντας την ασίστ στον Γκομίς που στο 66ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 για την Αλ Χιλάλ, στέλνοντας το ματς στα πέναλτι.

Στη ψυχοφθόρο διαδικασία, ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Λουτσέσκου, Εντουάρντο, ήταν ο μοιραίος, αφού δεν τα κατάφερε από την άσπρη βούλα, όπως επίσης και ο Κάνο χαρίζοντας στη Μοντερέι την τρίτη τιμητική θέση στη διοργάνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X