Τσιντώτας: «Ο Ινγκλέσιας μου είπε, τι έβγαλες;»

Τσιντώτας: «Ο Ινγκλέσιας μου είπε, τι έβγαλες;»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μετά το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρωταγωνιστής των τελευταίων λεπτών για την ΑΕΚ: Ο γκολκίπερ της ομάδας, αρχικά ρωτήθηκε για την ξαφνική είσοδο του στο ματς: «Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή, ήρθε ο προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Μιχαηλίδης και μου είπε ότι μπαίνεις. Αυτά τα λεπτά είναι λίγο της στιγμής, μπαίνεις για να προλάβεις για να μην χαθεί και ο ρυθμός. Μπήκα και ήμουν έτοιμος…» και πρόσθεσε για το αν σκέφτηκε κάτι στην επέμβαση του: «Σίγουρα μπορώ να σκεφτώ τη στιγμή που απέκρουσα την μπάλα, μέχρι να την δω να βγαίνει έξω, αυτό το ένα δευτερόλεπτο ήταν σαν μια ώρα, οπότε είναι το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό. Εκείνη την ώρα αντιδράς. Ο Ιγκλέσιας ναι πραγματικά μου είπε αυτό, τι έβγαλες;».

Και κατέληξε: «Ευτυχώς για την ομάδα κατάφερα και βοήθησα. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο για να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X