ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 1-1: «Χ»άλασε το πάρτι των Κρητικών, με 10 παίκτες

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 1-1: «Χ»άλασε το πάρτι των Κρητικών, με 10 παίκτες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με τον Φιγκεϊρέδο στο 67′, ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες τρία λεπτά αργότερα, εξαιτίας της αποβολής του Σχένκεβελτ, όμως ο Μακέντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 84′ έδωσε τελικά τον βαθμό στους «πράσινους».

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να χάσουν ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν. Αντίθετα, ματσάρα έγινε στο 2ο. Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα, έχασε μεγάλες φάσεις, είχε δοκάρι με τον Δώνη, όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που βρήκε το γκολ, όταν Τσιλιανίδης και Σταϊκος συνεργάστηκαν από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι, εκεί όπου ο Φιγκεϊρέδο σούταρε και άνοιξε το σκορ!

Τρία λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» έμειναν και με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Σχένκεβελτ.

Ο Δώνης αντέδρασε άμεσα, έβαλε τον Ινσούα στόπερ, άφησε στο χορτάρι και τους δύο σέντερ φορ, έριξε στην… μάχη τον Ζαχίντ και ο Παναθηναϊκός πήρε πολλά ρίσκα πάνω στο χορτάρι. Ρίσκα που δικαιώθηκαν στο 83᾽! Ο Δώνης πήρε το πέναλτι, ο Μακέντα την έστειλε στο πλεκτό και το τριφύλλι που δεν το παράτησε στιγμή το ματς, θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή με την ευκαιρία του Κουρμπέλη στο 87᾽!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X