Η μεγάλη επιστροφή του Καφφάτου στην ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Καφφάτος μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, ενώ σχολίασε την επιστροφή του στη δράση μετά από 5,5 χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στο greekhandball

«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα έδειξε, μετά από το 20ο λεπτό, ότι είναι συσπειρωμένη. Βρεθήκαμε με τέσσερα γκολ πίσω, αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε λίγο πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς και να πάρουμε διαφορά δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, αλλάξαμε πάρα πολύ την άμυνα, την κάναμε πιο σκληρή, ώστε να περιορίσουμε τα σουτ του αντιπάλου από την περιφέρεια. Το καταφέραμε και έτσι ο Ολυμπιακός δεν βρήκε εύκολες λύσεις από περιφερειακά σουτ. Αυτό μάς έδωσε το πλεονέκτημα να προηγηθούμε με τέσσερα-πέντε γκολ και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε το προβάδισμα. Σε αυτά τα ματς κρίνεται η ψυχολογία. Δείξαμε ότι η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και πως μπορεί να διεκδικεί νίκες. Είμαστε οικογένεια και οι οικογένειες δεν γκρεμίζονται, μονάχα χτίζονται».

Όσον αφορά στην επιστροφή σε ντέρμπι, μετά από χρόνια απουσίας από την δράση, ανέφερε: «Είναι περίεργο το συναίσθημα. Αφήνω πίσω μου τα 5,5 χρόνια, που είχα να παίξω και προσπαθώ να είμαι παρών, ώστε να βοηθάω την ΑΕΚ από οποιοδήποτε πόστο με χρειαστεί. Θεωρώ ότι οι παίκτες με σέβονται αρκετά. Βαδίζουμε μαζί, για να βοηθάμε την ομάδα από όποια θέση μπορούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X