Συζήτηση για λέσχες φιλάθλων και μετακίνηση οπαδών Αυγενάκης και Λυσάνδρου

Συζήτηση για λέσχες φιλάθλων και μετακίνηση οπαδών Αυγενάκης και Λυσάνδρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τη Super League 1 έγινε για να συζητηθούν ζητήματα που άπτονται του νέου αθλητικού νόμου, ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις λέσχες φιλάθλων και τις μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών, ενώ επί τη ευκαιρία οι ομάδες ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό για την άμεση επίλυση του φορολογικού των ομάδων.

Λυσσάνδρου: “Κοινές συνισταμένες με την κυβέρνηση”

“Έγινε άλλη μια συνάντηση εποικοδομητική και χρήσιμη. Δεν είναι μόνο θεωρητικές αυτές οι συναντήσεις αλλά έχουν και πρακτικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ μέρους της Super League 1 την κυβέρνηση που νομοθέτησε προς μια καλύτερη φορολογική κατάσταση και ευχαριστώ τον κύριο Αυγενάκη και τον κύριο Σταϊκούρα που υλοποίησαν το αίτημά μας. Αυτό αποτελεί ένδειξη πως μέσα από συζήτηση καταλήγουμε σε κοινές συνισταμένες που ωθούν στον εξορθολογισμό του ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος. Και το ίδιο συνέβη και με τη συζήτηση για τα θέματα των Λεσχών και των οργανωμένων μετακινήσεων. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν”.

Αυγενάκης: “Υλοποιούμε το πλαίσιο για τις Λέσχες”

¨Να ευχαριστήσω τον κύριο Λυσσάνδρου και τις ομάδες για τη συνεργασία. Αποτελεί μια αναγνώριση της καλής συνεργασίας που έχουμε με το Υπουργείο Οικονομικών. Υλοιποίησαμε ένα από τα πάγια αιτήματα. Συναντήσεις σαν τις σημερινές θα συνεχιστούν για ένα καλό ποιοτικό ποδόσφαιρο. Τί πιο φυσικό να μιλάς με ανθρώπους που η ζωή τους είναι αφιερωμένη στο ποδόσφαιρο. Υλοποιούμε και το πλαίσιο για τις Λέσχες και τις μετακινήσεις φιλάθλων που θα εμπεριέχονται μέσα στον αθλητικό νόμο.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X