Ο απίστευτος Λάνγκφορντ και η κίνηση που δείχνει πολλά

Ο απίστευτος Λάνγκφορντ και η κίνηση που δείχνει πολλά
Photo Credits: INTIME

Για τα έργα και τις ημέρες του Κιθ Λάνγκφορντ με τη φανέλα της ΑΕΚ έχουν ήδη γραφτεί πολλά και είναι δεδομένο, πως στο προσεχές μέλλον θα ειπωθούν ακόμα περισσότερα.

Πρόκειται για μια καλαθομηχανή, που δεν σταματά να σκοράρει, να παίρνει την ευθύνη όταν η μπάλα «καίει». Κατά πολλούς, πρόκειται για τον κορυφαίο Αμερικανό που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Σίγουρα, ανήκει στην ελίτ των παικτών που αγωνίστηκαν με το δικέφαλο και δείχνει συνεχώς και νέες πτυχές των δυνατοτήτων του.

Ηγέτης και αρχηγός

Ίσως οι πολλοί στάθηκαν στους πόντους και στις προσπάθειες που πήρε ο Λάνγκφορντ και στο ματς με τον Αρη. Ωστόσο, για κάποιον που θα κοίταζε προσεκτικά, υπήρχαν μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν πολλά. Όπως η θερμή αγκαλιά και το φιλί του Λάνγκφορντ προς τον Νίκο Γκίκα, όταν ο διεθνής πλέι μέικερ της ΑΕΚ, «τελείωσε» πρόωρα το παιχνίδι με συνεχόμενα τρίποντα. Ο Λάνγκφορντ, στην ΑΕΚ δεν είναι μόνο εκτελεστής. Είναι ο ηγέτης, ο αρχηγός αυτής της ομάδας.

Ο Λάνγκφορντ ξέρει πως στην ΑΕΚ ο ρόλος του είναι πολυσύνθετος και πλέον δείχνει έτοιμος, σωματικά και πνευματικά, να τον αποδεχθεί. Γι’ αυτό άλλωστε, ο «κίλερ» της ΑΕΚ δεν έχει πλέον ως πρωταρχικό στόχο μόνο να σκοράρει. Δεν είναι το ζητούμενο να βγει απλά πρώτος σκόρερ ή να γράφει 30άρες σε κάθε ματς. Η ομάδα του έδειξε πως ποντάρει πολλά σε αυτόν, τον έκανε – εξέχων – μέλος της και τώρα δρέπει καρπούς από μια σπάνια προσωπικότητα των παρκέ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X