Ο Ολυμπιακός «παίζει» την πρόκριση στο Europa League με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός «παίζει» την πρόκριση στο Europa League με τον Ερυθρό Αστέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να νικήσει τον Ερυθρό Αστέρα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και να προκριθεί στους «32» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη απόψε απέναντι στους Σέρβους (22:00, Cosmote Sports 2HD) για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το 2020, καθώς σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (ισοπαλία ή ήττα) ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι αυτός που θα προκριθεί. O Πέδρο Μαρτίνς έχει ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς ο Βαλμπουενά έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ωστόσο σήμερα θα κριθεί το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε στην αποστολή τους: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Γκασπάρ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Λοβέρα, Ποντένσε, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί. Όσο για την ενδεκάδα, αν δεν αγωνιστεί τελικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με τους Σα, Ομάρ, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μεριά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρα, Ελ Αραμπί. Πάντως, «παίζει», αν και με λίγες πιθανότητες, το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Γκερέρο.

Από την πλευρά τους, οι Σέρβοι ξέρουν καλά τις τους περιμένει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, στοχεύοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ειδικά αν αγωνιστεί τελικά ο πολύ καλός επιθετικός Μποάκι, που είναι αμφίβολος. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X