Ο Ολυμπιακός περιμένει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές και αναρωτιέται για το ματς ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός περιμένει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές και αναρωτιέται για το ματς ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ολυμπιακός, μετά τις καταγγελίες για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, αναρωτιόνται πως θα γίνει το ματς των δύο ομάδων.

Στον Ολυμπιακό με δεδομένο ότι θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη το Σάββατο αναρωτιούνται το πως μπορεί να συμβεί αυτό μετά τις καταγγελίες και τις πληροφορίες που βγήκαν για τις δύο ομάδες. Θεωρούν επίσης πως πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία. Θυμίζουν δε πως το 2015 ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στην μετοχική της σύνθεση, κάτι που έγινε.

Σχετικά με την ΕΠΟ στο Λιμάνι υπενθύμιζαν την προσπάθεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να αλλάξει την διάταξη του Νόμου για την πολυϊδιοκτησία. Προσπάθεια που είχε γίνει το καλοκαίρι αλλά εν τέλει δεν πέρασε. Οι Πειραιώτες είναι της άποψης πως όλα αυτά τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά και δεν γίνεται η συγκεκριμένη υπόθεση να… αφεθεί στην τύχη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X