Ο Ίβιτς στα όριά του με τους παίκτες

Ο Ίβιτς στα όριά του με τους παίκτες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να σταθεί στα πόδια της προσπαθεί ακόμα η ΑΕΚ μετά τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα με τους κιτρινόμαυρους να είναι φανερά επηρεασμένοι από το βαρύ κλίμα που επικρατεί. Χθες, στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου μετά την ισοπαλία με τον Άρη των 10 παικτών στο ΟΑΚΑ, έδωσε το παρών στα Σπάτα ο Ίλια Ίβιτς.

Το κλίμα είναι κακό εντός ομάδας μετά τα άσχημα αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος έχοντας φτάσει μάλιστα στα όρια του θυμωμένου. Η κατάσταση στην ΑΕΚ, τα αρνητικά αποτελέσματα και η αποκαρδιωτική εικόνα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που έπαιξαν κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν φέρει στο… «μη παρέκει» τον Ίβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων, πάντως, επέλεξε να μην μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και κράτησε την… ψυχραιμία του. Στην Ένωση προσπαθούν να ηρεμήσουν ώστε να καταφέρουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους και να επιστρέψουν στις νίκες. Αρχικά θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα προπονητή, αλλά το σημαντικότερο είναι για την ΑΕΚ να ταξιδέψει συγκεντρωμένη και με… ηρεμία στο Ηράκλειο για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Super League. Το… βάρος γύρω από το συγκεκριμένο θέμα πέφτει και αυτό στους ώμους του Ιλια Ιβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X