FIFA: «Αξιολογούμε την επιστολή του Ολυμπιακού»

FIFA: «Αξιολογούμε την επιστολή του Ολυμπιακού»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε φάση αξιολόγησης από τον FIFA βρίσκεται η πρόσφατη επιστολή του Ολυμπιακού, όπως επιβεβαίωσε επισήμως η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της, με δήλωση στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η FIFA επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει την πρόσφατη επιστολή του Ολυμπιακού η οποία προς ώρας βρίσκεται σε καθεστώς αξιολόγησης.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε λάβει μια επιστολή από τον Ολυμπιακό, την οποία αξιολογούμε επί του παρόντος. Παρομοίως, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA συναντήθηκαν χθες (σ.σ: 21.11) με την Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα. Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την HFF (σ.σ: ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία)», ανέφερε χαρακτηριστικά η δήλωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η επιστολή του Ολυμπιακού εστάλη και στην UEFA, ωστόσο στο αντίστοιχο ερώτημα για σχολιασμό του περιεχομένου της, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αρνήθηκε να σχολιάσει απαντώντας πως «δεν έχουμε κανένα σχόλιο να κάνουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X