Λουίς Σουάρες: «Οι ΗΠΑ είναι μια καλή επιλογή»

Λουίς Σουάρες: «Οι ΗΠΑ είναι μια καλή επιλογή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αρκετά πιθανό ο Λουίς Σουάρες να αποχωρήσει σύντομα από την Μπαρτσελόνα. Σε συνέντευξη που έδωσε στο ESPN, ρωτήθηκε γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα ο ίδιος άφησε ανοικτή την πόρτα σε ομάδες από τις ΗΠΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει το μέλλον. Αυτή την στιγμή έχω συμβόλαιο με την Μπάρτσα και είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. Αλλά ναι το MLS είναι ένα πρωτάθλημα που με ενδιαφέρει. Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει κάνει τεράστια βήματα ανόδου τα τελευταία χρόνια και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται τα τελευταία δύο χρόνια εκεί, κυρίως από την Λατινική Αμερική. Αυτό είναι ένα δείγμα του τι θέλουν να κάνουν στο ποδόσφαιρο και δεν αγοράζουν μόνο φτασμένους παίκτες που πηγαίνουν εκεί για να αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Προσπαθούν να έχουν διάφορες ηλικίες, κάτι που θα κάνει γενικότερο καλό στο πρωτάθλημα. Ήμουν τυχερός και αγωνίστηκα στην ελίτ για αρκετά χρόνια. Αυτό που ψάχνω είναι ένα ήρεμο μέρος για την οικογένεια μου και τα παιδιά μου, που θα έρθουν μαζί μου. Οι ΗΠΑ είναι μια πολύ καλή επιλογή.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X