Μαρινάκης: «Σκευωρία η υπόθεση του Noor 1-Κοιμήθηκε ο Θεός και νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό» (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει από την πλευρά του, τον… πόλεμο με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο υπεύθυνος Τύπου των «ερυθρολεύκων» σχολίασε στο Sport-fm, την αποστολή της επιστολής της FIFA προς την ΕΠΟ με την οποία εκφράζει την ανησυχία της για τα οικονομικά της.

 

Για την επιστολή της FIFA προς την ΕΠΟ:

«Διάβασα το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο σάιτ σας και πριν από λιγο υπάρχει και μια ενημέρωση στο σάιτ της ΕΠΟ που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.
Διαβάζω σε αυτή ότι τα «μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο των επιστολών των FIFA και UEFA οι οποίες ανακοίνωσαν την απόφασή τους να ελευθερώσου κεφάλαια για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς και για τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να ολοκληρωθούν εφεξής ώστε να πραγματοποιηθεί η εκταμίευση των χρημάτων». Αυτό είναι το «κλειδί» διότι πλέον δεν μπορεί να λειτουργεί ανεξέλεγκτα η ΕΠΟ και ουσιαστικά δικαιώνονται οι θέσεις του Ολυμπιακού για τις επιστολής που έχουμε αποστείλει τόσο στον υφυπουργό, με τον οποίο η συνάντηση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, και σε UEFA και FIFA. Ήταν το έσχατο μέσο καθώς εδώ και τρία χρόνια ως Ολυμπιακός ζητάμε τα οικονομικά της ΕΠΟ. Σε αντίθεση με άλλες χώρες που τα χρήματα δόθηκαν για γήπεδα και άλλες εγκαταστάσεις, εδώ από την ΕΠΟ δόθηκαν για λειτουργικές δαπάνες οι οποίες υπερδιπλασιάστηκαν. Εκφράζει την ανησυχία της για τη διαχείριση από τη διοίκηση του κ.Γραμμένου. Αποδεικνύει ότι θα υπάρχει έλεγχος από FIFA και UEFA στην ΕΠΟ.
Σε ετήσια βάση η ΕΠΟ εισπράττει 10 εκατομμύρια. Τα 4 εκατομμύρια είναι από τον Ολυμπιακό από πωλήσεις παικτών, συμβολαίων, τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλα. Είναι ένα μεγάλο νούμερο. Ήταν το τελευταίο μέσο που είχε ο Ολυμπιακός για να μάθει που καταλήγουν τα χρήματα αυτά».

Είναι αλήθεια ότι η νούμερα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μισθοί πολλών χιλιάδων ευρώ προκαλούν μεγάλο προβληματισμό. Η ΕΠΟ από τους 70 υπαλληλους έφτασε στους 120. Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις του Ολυμπιακού σχετικά με τα οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με την ΕΠΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X