Γκίκας: «Θέλω να πάρω ποπ κορν και απλά να βλέπω τον Λάνγκφορντ»!

Γκίκας: «Θέλω να πάρω ποπ κορν και απλά να βλέπω τον Λάνγκφορντ»!
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Γκίκας αποθέωσε τον Κιθ Λάνγκφορντ! Ο γκαρντ της Ένωση μιλώντας στο sdna.gr, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή, αλλά και για τον 36χρονος σουτέρ που «σκοτώνει» όλους τους αντιπάλους τους Δικεφάλου με κάθε ευκαιρία.

Για την άμυνα της ΑΕΚ: «Νομίζω πως έχει αρχίσει και βγαίνει η δουλειά μας, κυρίως στην άμυνα. Επιθετικά έχουμε βρει κάπως τους ρόλους μας. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Έχουμε τον Λάνγκφορντ όμως, που σε κάθε παιχνίδι κάνει… show και μας τραβάει όλους μπροστά, όταν κολλάμε. Αυτό που κοιτάμε είναι να είμαστε καλοί στην άμυνα, να πάρουμε από εκεί ψυχολογία. Και καταφέρνουμε και κερδίζουμε και σε δύσκολες συνθήκες».

Για την ατμόσφαιρα στο Ιβανώγειο: «Ήταν… καζάνι το Ιβανώφειο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της ΑΕΚ, ο οποίος εξήγησε γιατί θεωρεί τη νίκη του Σαββάτου την πιο δύσκολη ως ώρας «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Ηρακλή, όμως ήταν πολύ χειρότερο απ’ ότι φανταζόμασταν. Ήταν ασφυκτικό κάποια στιγμή. Όμως καταφέραμε και κερδίσαμε, δείξαμε χαρακτήρα. Θεωρώ πως ήταν η πιο δύσκολη από τις έξι νίκες».

Για τις προσωπικότητες της ΑΕΚ: «Αν μη τι άλλο η ομάδα αυτή έχει προσωπικότητες. Έχει παίκτες που, όπως και στο ματς με την Μπούργκος, δεν δέχονται να χάνουν τέτοια παιχνίδια. Κι αυτοί λειτούργησε και θα λειτουργεί πάντα. Πάντα θα παλεύουμε για να κερδίζουμε το ματς. Κανείς δεν θέλει να χάνει και κανείς δεν θέλει να χάνει όταν είναι μπροστά στο σκορ. Και πόσω μάλλον όταν έχουμε στο ρόστερ μας παιδιά που είναι τεράστιες προσωπικότητες».

Για την διάθεση που βγάζουν οι παίκτες της Ένωσης: «Ισχύει πως έχουμε τρομερή διάθεση μέσα στο παρκέ. Όλοι είμαστε προσανατολισμένοι στην άμυνα. Η φιλοσοφία του προπονητή είναι το παιχνίδι μας να αρχίζει από την άμυνα. Ακόμα και ο Λάνγκφορντ που βάζει τόσους πόντους, στην άμυνα είναι ο πρώτος που βάζει το κορμί του και δεν δέχεται να δεχτεί καλάθι από τον αντίπαλο. Σκοπός για εμάς, όταν βλέπεις αυτή την εικόνα από έναν τέτοιο παίκτη, είναι να δίνουμε το 200% για να τον στηρίξουμε».

Για τον Κιθ Λάνκγφορντ: «Πολλές φορές θέλω να κάτσω στον πάγκο, να πάρω ποπ κορν και να τον βλέπω! Μ’ αρέσει να τον βλέπω γιατί κάθε φορά, ενώ ξέρω πάνω-κάτω πώς θα βάλει την μπάλα στο καλάθι, μου αποδεικνύει πως υπάρχει και άλλος τρόπος. Είναι παικταράς, δεν τίθεται θέμα. Έχει τρομερό ταλέντο και μερικές φορές θέλεις απλά να του δώσεις τη μπάλα, να κάτσεις σε μια γωνία και να τον βλέπεις να ταλαιπωρεί πέντε άτομα».

Για τον Μάριο Τσάλμερς και τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς: «Είμαστε ένα πάρα πολύ ποιοτικό ρόστερ και πάρα πολύ βαθύ», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στη –ως ώρας- συνεργασία του με τον Μάριο Τσάλμερς για την οποία τόνισε πως είναι «σούπερ! Ο Μάριο είναι ένα παιδί το οποίο το σέβομαι, όπως και όλα τα παιδιά. Έχει εικόνες από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και έχει κατακτήσει δύο δαχτυλίδια. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις μαζί του, να βλέπεις πώς αντιλαμβάνεται καταστάσεις με τις παραστάσεις που έχει στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε σούπερ ως τώρα, όσο κι αν βρίσκεται μαζί μας για λίγες μέρες. Έχει ενσωματωθεί και είναι πάρα πολύ καλό παιδί».

Για τον Σαντ-Ρος: «Σίγουρα θα δώσουμε και πάλι το 100% πάνω στο παρκέ. Ελπίζω να είναι και ο Χάουαρντ (Σαντ Ρος) μαζί μας, που πιστεύω θα είναι ώστε να είμαστε πάνοπλοι για να πάρουμε άλλη μια νίκη και να επεκτείνουμε το σερί νικών μέσα στη σεζόν».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X