Σεκιουριτάς του ΠΑΟΚ χτύπησε τον Διούδη!

Σεκιουριτάς του ΠΑΟΚ χτύπησε τον Διούδη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση δέχθηκε χθες στην Τούμπα ο Σωκράτης Διούδης

Όπως αναφέρει το Sport24 radio, φεύγωντας για τα αποδυτήρια, ένας σεκιουριτάς του γηπεδου κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και τον έσπρωξε. Mάλιστα, η ένταση συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια. Από την πλευρά του ο διεθνής γκολκίπερ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια εκείνη τη στιγμή για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση. Ο γκολκίπερ των «πράσινων» δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στη Τούμπα, λόγω της θητείας του στον Άρη και για αυτό του έγινε επίθεση.

Ο 26χρονος κίπερ, πάντως όπως έγινε γνωστό χθες στην ΕΡΤ, είναι έτοιμος να καταθέσει, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει την… υπόθεση.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μάλιστα, βλέποντας τις ύβρεις και τον προπηλακισμό του Σωκράτη Διούδη από άνθρωπο ασφαλείας του ΠΑΟΚ βγήκε εκτός εαυτού. Άλλωστε ποτέ ξανά στην καριέρα του και στα πρωταθλήματα που είχε παίξει σε Ολλανδία και Αυστραλία δεν είχε ζήσει κάτι ανάλογο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σένκεφελντ ήταν σαν “μαινόμενος ταύρος” και ο πρώτος εκ των παικτών του Παναθηναϊκού που κινήθηκε απειλητικά προς την απέναντι πλευρά χωρίς να μπορεί να τον συγκρατήσει κανείς εκ των πράσινων.

Για αρκετά λεπτά υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια και σπρωξίματα ανάμεσα στις δυο πλευρές και τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγα λεπτά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και με όσων δυστυχώς γνωρίζουν από ανάλογες καταστάσεις. Τόσο ο Ολλανδός όσο και ο Διούδης ηρέμησαν μετά από λίγα λεπτά και για αυτό και τελικά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης όπως αρχικά σκεφτόταν.

Αρκετή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης μάλιστα και του περιστατικού στα αποδυτήρια άνθρωποι της ομάδας του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στα αποδυτήρια και ζήτησαν συγνώμη από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X