ΝΤΡΟΠΗ: Επεισόδιο Καραπαπά με δημοσιογράφο και απίστευτες ύβρεις! (VIDEO)

ΝΤΡΟΠΗ: Επεισόδιο Καραπαπά με δημοσιογράφο και απίστευτες ύβρεις! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρό επεισόδιο του Κώστα Καραπαπά με δημοσιογράφο μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος υπήρξε ένταση στην αίθουσα Τύπου των δημοσιογράφων ανάμεσα στον αντιπρόεδρο πλέον της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά και εκπροσώπους του ξανθιώτικου (ηλεκτρονικου) Τύπου.

Οπως φαίνεται στο video μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε με τον Κώστα Καραπαπά να καταφέρεται με απίστευτες ύβρεις εναντίον του Γιάννη Κοκαλίδη, από τους παλιούς και μεγάλους σε ηλικία ρεπόρτερ της Ξάνθης, που βρισκόταν στο γήπεδο για λογαριασμό τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού.

Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση ψυχραιμοτέρων αλλά καταγράφηκε από τις κάμερες και είναι ενδεικτικό της έντασης που υπήρξε στην αίθουσα Τύπου μετα τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων αυτών, ο Κοκαλίδης διέκοψε μάλλον άκομψα κάποια στιγμή τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», όταν εκείνος απαντούσε σε ερωτήματα, με αποτέλεσμα αυτός να σηκωθεί και να φύγει από τη συνέντευξη Τύπου και να προκληθεί η ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα ίδια άτομα είχε υπάρξει αντίστοιχο επεισόδιο μετά και το περσινό παιχνίδι στα Πηγάδια.

Δείτε videos από το thrakisports από το επεισόδιο μεταξύ του Κώστα Καραπαπά και του δημοσιογράφου που βρισκόταν στον χώρο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X