Ταξίδι-αστραπή του Ιβιτς στο Μόναχο!

Ίβιτς για το παρόν και το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο ταξίδι-αστραπή πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Ιλια Ιβιτς για λογαριασμό της ΑΕΚ, με σκοπό την ενίσχυση των “κιτρινόμαυρων”. Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης ταξίδεψε σήμερα το πρωί στο Μόναχο (δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση) κι επέστρεψε πριν από λίγο στην Αθήνα με πτήση της Aegean.

Αυτό είναι μάλιστα το τέταρτο καρά σειρά ταξίδι του Σέρβου από τη μέρα που ανέλαβε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ, αφού είχαν προηγηθεί αυτά σε Βαρκελώνη, Βελιγράδι και Ρώμη. Οπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Ιβιτς πήγε Γερμανία και επέστρεψε αυθημερόν (όπως έκανε και στην Ιταλία), κάτι που φανερώνει ότι υπάρχει συγκεκριμένο ραντεβού και όχι κάποιο τσεκάρισμα μεταγραφικού στόχου.

Ως γνωστόν, η Ενωση ψάχνεται για την απόκτηση ενός στόπερ και τουλάχιστον ενός εξτρέμ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο καιρός θα δείξει τι αποτελέσματα θα έχει το… σαφάρι του Ιβιτς και το ποιους παίκτες έχει “τσεκάρει” για τον Γενάρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X