Στέλνει συμβόλαιο και έρχεται στην Αθήνα ο Τσάλμερς!

Στέλνει συμβόλαιο και έρχεται στην Αθήνα ο Τσάλμερς!
Photo Credits: INTIME

Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Μάριο Τσάλμερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε ήδη το συμβόλαιο του και αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα, όπου θα περάσει από εργομετρικά και θα υπογράψει με συμβόλαιο για ένα μήνα με οψιόν ως το τέλος της σεζόν.

Ο Τσάλμερς είναι ο εκλεκτός για τον Ηλία Παπαθεωδόρου, καθώς διαθέτει τεράστια ποιότητα, είναι οργανωτής και μπορεί να δώσει πολλά στον άσο. Ένα ερωτηματικό είναι η αγωνιστική του κατάσταση, αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία.

Με την απόκτησή του, προστίθεται ακόμα μια τεράστια προσωπικότητα στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Η ΑΕΚ θα πορευθεί με επτά ξένους, με τον Γιάνκοβιτς να παραμένει μέχρι να βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί.

Ο Τσάλμερς δεν θα αγωνίζεται πιθανότατα στο πρωτάθλημα, αλλά στο Champions League.

Για τον 33χρονο Αμερικανό, στην πήραν πληροφορίες για τον χαρακτήρα του, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς που ήταν προπονητής του στην Μπολόνια, να λέει τα καλύτερα.

Το βιογραφικό

Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ έχει πολύ βαρύ βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ (2008-15), όπου και κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ (2012, 2013), και Μέμφις Γκρίζλις (2015-16, 2017-18), ενώ να σημειώσουμε πως το 2009 ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης All-Rookie Team, ενώ το 2008 πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο NCAA με το Kansas. Τον περασμένο Μάρτιο ήρθε στην Ευρώπη για την Μπολόνια, εκεί όπου αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια στο Basketball Champions League, έχοντας κατά μέσο όρο 7.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά ματς.

Τέλος, σε πρώτη φάση υπάρχει η πρόθεση από πλευράς ΑΕΚ να μην αποχωρήσει κανείς και να συνεχίσει η ομάδα με επτά ξένους καθώς στο Basketball Champions League, υπάρχει η επιλογή για χρησιμοποίηση επτά ξένων σε αντίθεση με την Basket League, όπου υπάρχει ο περιορισμός των έξι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X