Φέρνει Τσάλμερς η ΑΕΚ!

Φέρνει Τσάλμερς η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κινείται πολύ δυναμικά τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Μάριο Τσάλμερς να προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Από χθες, το «Enwsi.gr» σας ενημέρωσε πως ο… εκλεκτός της «Βασίλισσας» είναι ο Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Βίρτους Μπολόνια και ήταν συμπαίκτης με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Κέβιν Πάντερ. Μαζί μάλιστα κατέκτησαν το Basketball Champions League. Ωστόσο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τον παίκτη να αναμένεται στην Αθήνα εντός των επόμενων ωρών.

Στην Ένωση τον θέλουν καθώς πιστεύουν πως με την μεγάλη του εμπειρία μπορεί να βοηθήσει από την περιφέρεια, σε έναν τομέα που η ΑΕΚ «πονά». Αρχικά, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να διαπιστώσουν την αγωνιστική του κατάσταση καθώς βρίσκεται χωρίς ομάδα τους τελευταίους μήνες και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην επιλογή τους. Στην συνέχεια αν όλα κυλήσουν ομαλά θα προχωρήσει η υπόθεση.

Το βιογραφικό

Ο 33χρονος πόιντ γκαρντ έχει πολύ βαρύ βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί σε Μαϊάμι Χιτ (2008-15), όπου και κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα του ΝΒΑ (2012, 2013), και Μέμφις Γκρίζλις (2015-16, 2017-18), ενώ να σημειώσουμε πως το 2009 ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης All-Rookie Team, ενώ το 2008 πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο NCAA με το Kansas. Τον περασμένο Μάρτιο ήρθε στην Ευρώπη για την Μπολόνια, εκεί όπου αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια στο Basketball Champions League, έχοντας κατά μέσο όρο 7.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά ματς.

Τέλος, σε πρώτη φάση υπάρχει η πρόθεση από πλευράς ΑΕΚ να μην αποχωρήσει κανείς και να συνεχίσει η ομάδα με επτά ξένους καθώς στο Basketball Champions League, υπάρχει η επιλογή για χρησιμοποίηση επτά ξένων σε αντίθεση με την Basket League, όπου υπάρχει ο περιορισμός των έξι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X