Ζεράλντο: «Με βοήθησε πολύ ο κόσμος της ΑΕΚ»

Ζεράλντο: «Με βοήθησε πολύ ο κόσμος της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον κόσμο της ΑΕΚ αποθέωσε ο Ζεράλντο Άλβες που πέρασε από την ΑΕΚ το 2007/08, ενώ χαρκατήρισε κορυφαίο συμπαίκτη που είχε ποτέ τον Ριβάλντο.

Αρχικά ο 38χρονος σήμερα Πορτογάλος αμυντικός ανέφερε: «Ο Ριβάλντο ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής με τον οποίο έπαιξα. Για μένα ήταν από έναν άλλο πλανήτη. Είδα έναν παίκτη που ήταν ο καλύτερος στον κόσμο. Βλέπαμε πώς έτρεχε, πώς έπαιρνε τη μπάλα. πώς έκανε προπόνηση… Ήταν από άλλο κόσμο. Στις προπονήσεις βλέπαμε γιατί έγινε τόσο σπουδαίος παίκτης και πόσο μικρός ήμουν εγώ. Διαφορές στη νοοτροπία. Η διαφορά γίνεται από το κεφάλι. Ήταν κάτι το απίστευτο», είπε ο 38χρονος σήμερα Πορτογάλο πρώην αμυντικός.

Όσο για την τριετή παρουσία του στην ΑΕΚ ανέφερε: «Ήταν μία μεγάλη εμπειρία όσα έζησα εκεί. Η πίεση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη. Συχνά βγαίναμε με συνοδεία από τα γήπεδα. Ευτυχώς, δεν έζησα εγώ τίποτα πολύ σοβαρό, γιατί πάντα αγωνιζόμασταν για την πρώτη θέση. Αυτή η στάση του κόσμου με βοηθούσε πολύ. Νιώθεις παίκτης. Νομίζω ότι ο καλύτερος αγώνας μου ήταν στο Europa League με την Σάλτσμπουργκ, όπου σκόραρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X