Νέο γήπεδο Μίλαν - Ιντερ: «Ναι» υπό προϋποθέσεις από τον δήμο

Νέο γήπεδο Μίλαν - Ιντερ: «Ναι» υπό προϋποθέσεις από τον δήμο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δήμος του Μιλάνου είπε το πρώτο «ναι» για το νέο γήπεδο, αλλά υπό την προϋπόθεση πως οι Ιντερ και Μίλαν θα κάνουν αλλαγές στο project που παρουσίασαν.

Στη συνεδρίαση που έγινε στον δήμο του Μιλάνου, οι Νερατζούρι και οι Ροσονέρι άκουσαν το πρώτο «ναι» για το θέμα της κατασκευής νέου γηπέδου, αλλά θα πρέπει να γίνουν αλλαγές. Αυτό είπε άλλωστε και ο δήμαρχος Τζουζέπε Σάλα μετά τη σχετική ψηφοφορία.

«Είμαι ικανοποιημένος για τη θετική ψηφοφορία, αλλά κάνουμε σαφές ότι το project που έχουν παρουσιάσει οι ομάδες δεν είναι αποδεκτό. Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να γίνουν αλλαγές, τώρα θα αρχίσει ο πραγματικός διάλογος με τις ομάδες. Υποθέτω πως καταλαβαίνουν και αυτοί ότι το project που παρουσίασαν είναι πολύ υπέρ των ομάδων, αλλά θα πρέπει να γίνουν αλλαγές και να… σκεφτούν περισσότερο τον δήμο», ήταν τα λόγια του δημάρχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X