ΑΕΚ για σεμινάριο: Η Κ19 κέρδισε 0-2 στο Ρέντη και έχασε ευκαιρίες για μεγάλο σκορ!

ΑΕΚ για σεμινάριο: Η Κ19 κέρδισε 0-2 στο Ρέντη και έχασε ευκαιρίες για μεγάλο σκορ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ Κ19 στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Δικέφαλος με τρομερή εμφάνιση επικράτησε 2-0 των Πειραιωτών και τους προσπέρασαν στην βαθμολογία, όντας μόνος πλέον στην τρίτη θέση της κατάταξης. Σκόρερ για τους κιτρινόμαυρους ήταν οι Χριστόπουλος και Τσέλιος, ενώ εξαιρετικοί ήταν ακόμα οι Σταμούλης, Καραβίδας και Μαχαίρας. Η Ένωση έχασε 4-5 μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο 10λεπτο -κυρίως με τον Χριστόπουλο- για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο φορ της ΑΕΚ βρέθηκε γενικότερα σε εξαιρετική μέρα και ήταν συνεχής κίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα.

Ο διαιτητής χάρισε κόκκινη κάρτα στον Ολυμπιακό στο 88ο λεπτό, ενώ στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη, που έκανε ντεμπούτο σήμερα στον πάγκο των ερυθρόλευκων, έπαιξαν πολύ σκληρά.

Ο Ηλίας Καλοπήτας είχε στήσει εξαιρετικά την ομάδα του με την αμυντική της λειτουργία να είναι για… σεμινάριο. Ειδικά στο πρώτο μέρος, η κιτρινόμαυρη άμυνα ήταν απροσπέλαστη με τους Καραβίδα, Σταμούλη να είναι «βράχοι» στα μετόπισθεν. Ο Ολυμπιακός έβγαλε ελάχιστες φάσεις, με τον Θεοχάρη να μην ανησυχεί σχεδόν καθόλου στην διάρκεια του ματς. Η ΑΕΚ πίεζε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ψηλά, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε πολλά λάθη.

Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 8′, όταν ο Μαχαίρας με εξαιρετική ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Χριστόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το δεύτερο τέρμα τους, πέτυχαν οι κιτρινόμαυροι στο 52ο λεπτό με τον Τσέλιο να κλέβει και με ωραίο πλασέ να νικά τον Καραργύρη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19 (Αντώνης Νικοπολίδης): Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Μάρτινης, Νεοφυτίδης, Μπέλιτς, Μαρίνος, Φέκας, Σουρλής, Μπουλάρι.

ΑΕΚ Κ19 (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας(59′ Λιώνης), Σταμούλης, Καραβίδας, Κώτσιος, Ποζατζίδης, Τόλιος(70′ Τσαρούχας) , Ρουκουνάκης, Τσέλιος(70′ Κοσίδης), Μαχαίρας, Χριστόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X