Ο Μάνταλος κάνει μαγνητική, δύσκολα με Ολυμπιακό!

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο δρόμος των πλέι οφ του Europa League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συμμετοχή του Πέτρου Μάνταλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δυσκολεύει πολύ.

Μέχρι το κυριακάτικο ματς του Φαλήρου απομένουν δύο προπονήσεις (Παρασκευή-Σάββατο) και ο αρχηγός της ΑΕΚ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Ωστόσο, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Ο Νίκος Κωστένογλου στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου θα ανακοινώσει την αποστολή. Με τα τωρινά δεδομένα και με όσα φαίνονται καθημερινά στα Σπάτα, ο Πέτρος Μάνταλος δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανόν να κατέβει με μια πολύ σημαντική απουσία. Σε έναν αγώνα που δεν έχει περιθώρια ήττας, ούσα στο -5 από την κορυφή.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει χάσει όλες τις προπονήσεις μετά το ματς με τον Βόλο και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν ουσιαστικά στη σημερινή προπόνηση όσον αφορά την συμμετοχή του. Ο λόγος είναι ότι θα κάνει μαγνητική και θα διαπιστώσει αν το πρόβλημα του, του επιτρέπει να πάρει μέρος στη δοκιμή το απόγευμα στα Σπάτα. Διότι το Σάββατο δεδομένα η προπόνηση θα είναι πιο χαλαρή, όπως συμβαίνει την παραμονή κάθε ματς. Αν δεν προλάβει το ντέρμπι πάντως αναμένονται διαφοροποιήσεις, τόσο στο σχήμα, όσο και στα πρόσωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X