Και η επιστροφή σε τριάδα «παίζει» για το Καραΐσκάκη

Και η επιστροφή σε τριάδα «παίζει» για το Καραΐσκάκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή, 19:30), ξεκίνησε να καταστρώνει ο Νίκος Κωστένογλου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ… κατασκόπευσαν χθες βράδυ τους Πειραιώτες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, με τον τεχνικό της Ενωσης να ξέρει καλά πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα κατέβει με διαφορετικό σχηματισμό, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σε σχέση με αυτό κόντρα στους Βαυαρούς. Θα έχει σαφώς πιο επιθετική προσέγγιση κόντρα στην Ενωση ο Πορτογάλος προπονητής του ΟΣΦΠ.

Σκέψεις στην ΑΕΚ για τριάδα

Ο Νίκος Κωστένογλου σκέφτεται να επιστρέψει στη διάταξη με τριάδα στην άμυνα, έχοντας τον Μπακάκη αριστερό στόπερ, τον Βράνιες δεξί και τον Τσιγκρίνσκι λίμπερο. Στα δύο άκρα αναμένεται να πάρουν θέση οι Παουλίνιο (δεξιά) και ένας εκ των Λόπες-Χουλτ (αριστερά) σε αυτό το σχέδιο. Η ποιότητα του Ολυμπιακού μεσοεπιθετικά “αναγκάζει” τον Καβαλιώτη τεχνικό να κλείσει τις γραμμές, επαναφέροντας το 3-5-2, προκειμένου να κερδίσει μάχες, μπάλες και να δεχθεί όσο λιγότερη πίεση γίνεται από τους “ερυθρόλευκους”.

Στον άξονα θα πάρουν θέση Σιμόες-Γαλανόπουλος, ενώ μπροστά τους -αν φυσικά είναι σε θέση να αγωνιστεί- θα είναι ο Μάνταλος. Σε περίπτωση που ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν είναι καλά, τη θέση του διεκδικεί ο Βέρντε, ο Σιμάο, ο Ζεράλδες και ο Κρίστιτσιτς. Ακόμα, το επιθετικό δίδυμο Λιβάγια-Ολιβέιρα θα παραμείνει ως έχει.

Βεβαίως πέραν του 3-5-2 υπάρχει στα βασικά πλάνα του τόσο το 4-2-3-1, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το να δούμε την Κυριακή το 4-3-3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X