BCL: «Το σουτ του Ρέι μετά από ντρίμπλα μοιάζει με.. ποίημα»

BCL: «Το σουτ του Ρέι μετά από ντρίμπλα μοιάζει με.. ποίημα»
Photo Credits: INTIME

Το Basketball Champions League, έκανε ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στους 10 παίκτες που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς, στην φετινή διοργάνωση με αφορμή την σημερινή πρεμιέρα. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Κέντρικ Ρέι της ΑΕΚ, για τον οποίο αναφέρεται ότι είναι ένας σκόρερ, με ικανότητα να σκοράρει από… παντού, ενώ τονίζεται ότι μπορεί να έχει μία φανταστική χρονιά, αν «δέσει» μαζί με τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Οι άλλοι 9 παίκτες του σχετικού θέματος, είναι οι εξής: Ρίκι Λίντο (Άνβιλ Βλόκλαβεκ), Βίκτορ Σάντερς (Αντβέρπ Τζάιαντς), Τζέιμς Φελντέιν (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Τζεράι Γκραντ (Στρασμπούρ), Ζακ Χόκινς (Νίμπουρκ), Άντριαν Μπανκς (Μπρίντιζι), Γκιόργκι Σερμαντίνι (Τενερίφη), Αρ-Τζέι Χάντερ (Τουρκ Τέλεκομ) και Αρτούρς Κούρουκς (VEF Ρίγα).

Αναλυτικά όσα αναφέρονται για τον Κέντρικ Ρέι:

«Είναι αλήθεια ότι σε άλλες ομάδες υπάρχουν παίκτες ανάλογης ηλικίας – ο Ρέι γίνεται 26 τον Ιανουάριο – που έχουν παίξει περισσότερα παιχνίδια κορυφαίου επιπέδου από τον νέο παίκτη της ΑΕΚ, αλλά αυτό οφείλεται σε κάποιες παραμέτρους. Έκατσε έναν χρόνο εκτός δράσης στο κολέγιο, πήρε μόλις πριν δυο χρόνια την απόφαση να έρθει στην Ευρώπη (για την πρωταθλήτρια Τσεχίας, ERA Nymburk) και πέρσι πήγε στην γεμάτη Maccabi Tel Aviv, όπου δεν μπόρεσε να βρει αρκετό χρόνο στο παρκέ.

Κανείς πάντως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Ρέι είναι ένας σκόρερ με ικανότητα να σκοράρει τόσο από μακριά όσο και με διεισδύσεις. Το σουτ του μετά από crossover ντρίμπλα μοιάζει σαν ποίημα.

Το ερώτημα είναι αν το γεγονός ότι θα παίξει δίπλα σε έναν ακόμη χαρισματικό σκόρερ, τον Κιθ Λάνγκφορντ, θα μπερδέψει ή θα βοηθήσει το παιχνίδι του Ρέι. Αν συμβεί το δεύτερο, τότε μπορεί να γίνουμε μάρτυρες μιας φανταστικής χρονιάς του 26χρονου».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X