Τσεκάρει Ρούμπεν Ντίας η Μάντσεστερ Σίτι

Τσεκάρει Ρούμπεν Ντίας η Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις περιπτώσεις για την ενίσχυση της αμυντική γραμμής της που εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι, είναι αυτή του Ρούμπεν Ντίας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Mirror», οι «πολίτες» ψάχνουν εδώ και καιρό τρόπο να καλυφθεί το κενό που έχει αφήσει πίσω της η καλοκαιρινή αποχώρηση του Βινσέντ Κομπανί και την ανάγκη τους αυτή μεγιστοποιούν τα πρόσφατα προβλήματα τραυματισμών των Εμερίκ Λαπόρτ και Τζον Στόουνς, καθώς και τα συχνά λάθη στα οποία υποπίπτει ο Νικολάς Οταμέντι.

Ο Γκουαρντιόλα βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική απόκτησης του Ντίας. Ο Πορτογάλος στόπερ μετράει στα 22 του χρόνια 78 συμμετοχές με την Μπενφίκα και 13 με την εθνική του ομάδα.

Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν θα είναι η ολοκλήρωση της εν λόγω μεταγραφής. Από τη μία, το συμβόλαιο του Ντίας -το οποίο εκπνέει το 2024- προβλέπει ρήτρα εξαγοράς 67 εκατομμυρίων ευρώ, με τους «αετούς» να επιθυμούν να την επεκτείνουν στα 89 εκατ. ευρώ (μέσω ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή τους).

Παράλληλα, από την άλλη, στο «παιχνίδι» βρίσκεται εδώ και καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία έχει δείξει πως… χτυπάει τέτοιες περιπτώσεις παικτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X