Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής, βρίσκεται ήδη στο -5 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (αλλά και -4 από την Ξάνθη, -3 από τον ΠΑΟΚ και -2 από τον ΟΦΗ). Τα πράγματα δε θα ήταν τόσο χάλια, αν δεν υπήρχε η εκτός προγράμματος ήττα από την Ξάνθη στην πρεμιέρα , αλλά με τα… «αν» δεν πήγε ποτέ κανένας μπροστά.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο η «Ένωση» πληρώνει τα καλοκαιρινά της λάθη και τις αυτοκτονικές της τάσεις. Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν υπάρχει φως στο τούνελ, διότι δε θέλει και πολύ να έχουμε επανάληψη της περσινής σεζόν, όπου τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο η ΑΕΚ τέθηκε νοκ άουτ στη διεκδίκηση του τίτλου. Και αν τα play off θα κρίνουν φέτος τον πρωταθλητή, θα πρέπει η ομάδα να είναι κοντά και όχι απλά να συμμετάσχει σε αυτά.

Ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά

Η διακοπή δεν έρχεται ως βάλσαμο αυτή τη φορά. Υπάρχουν ανοικτά μέτωπα. Ο Κωστένογλου έδωσε άδεια και αναμένεται να… φορτσάρει από την Τετάρτη. Τα πράγματα όμως δεν είναι απλά. Διότι μπορεί το πρώτο παιχνίδι μετά την επανέναρξη να είναι με τον Βόλο στη Ριζούπολη, όμως ακολουθούν το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μέχρι την επόμενη διακοπή. Μία τετράδα αγώνων, όπου οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να κάνουν τρεις νίκες μίνιμουμ και το κυριότερο όλων να μην ηττηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να μην ανοίξει η ψαλίδα.

Ειδικά το αποτέλεσμα με τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται να αποδειχθεί καθοριστικό. Διότι σε περίπτωση ήττας ακόμα και με… μισό – μηδέν, το -5 γίνεται -8 και τότε δεδομένα θα ανοίξουν πολλά ζητήματα για την «Ένωση». Ζητήματα που δε θα κλείσουν ούτε με νέο mea culpa ούτε με την… Υπογειοποίηση.

Στην ΑΕΚ λένε ότι έχουν καταλάβει ήδη τη σοβαρότητα της κατάστασης. Όμως τα δείγματα γραφής και ο τρόπος αντίδρασής της μαρτυρούν το αντίθετο. Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα. Και κάποιοι δεν δείχνουν ικανοί να τα συνειδητοποιήσουν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X