Χάνει το ματς με Βόλο ο Βράνιες!

Βράνιες: «Κομάντο» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όγκνιεν Βράνιες δηλώθηκε να εκτίσει τη ποινή του στο ματς με τον Βόλο!

Μόλις στο 7′ του παιχνιδιού με την ΑΕΛ το Σάββατο ο Κουμπαράκης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Βόσνιο στόπερ της ΑΕΚ με τους παίκτες των βυσσινί να τον… σημαδεύουν έπειτα σε όλο το παιχνίδι. Ο ίδιος όμως κράτησε την ψυχραιμία του και την… έβγαλε «καθαρή»

Αυτή ήταν όμως η τέταρτη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο 30χρονος στόπερ στην Super League και ο Νίκος Κωστένογλου καλούνταν να αποφασίσει σε ποιο από τα ματς με Βόλο (εντός), Ολυμπιακό (εκτός), Ατρόμητο (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός) μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα στερηθεί τον υπηρεσιών του. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο επιλέχθηκε να απουσιάσει από το ματς με τους Θεσσαλούς καθώς έρχεται δύσκολη σειρά αγώνων στην συνέχεια για τον Δικέφαλο.

Παράλληλα, στον αγώνα με την ΑΕΛ την τρίτη του κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα είδε ο Μάρκο Λιβάγια και απέχει μία από την τιμωρία μιας αγωνιστικής. Έτσι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στα παιχνίδια.που έρχονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X