Τριήμερο ρεπό από Κωστένογλου

Δίπλα στην Κ19 της ΑΕΚ οι Κωστένογλου-Ατματσίδης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ πέρασε για την ΑΕΚ, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς για τους κιτρινόμαυρους κάτι που ήταν πολύ πιθανό εξαιτίας του τραγικού αγωνιστικού χώρου. Τώρα η Ένωση έχει μπροστά της διακοπή πρωταθλήματος με τον Νίκο Κωστένογλου να θέλει να αποφορτίσει τους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε τριήμερο ρεπό στους κιτρινόμαυρους για να πάρουν ανάσες, να αποφορτιστούν και να γυρίσουν έτοιμοι για περισσότερη δουλειά το διάστημα της διακοπής. Έτσι, η επόμενη… συνάντηση στα Σπάτα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη με τον «Κωστέ» να περιμένει τους παίκτες του ώστε να δουλέψουν σκληρά ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Το πρόγραμμα είναι πολύ απαιτητικό για τον Δικέφαλο μετά την διακοπή και άπαντες πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσουν. Ξεκινά με ματς κόντρα στον δυνατό φέτος Βόλο που ηττήθηκε χθες από τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Ριζούπολης στις 20 Οκτωβρίου. Μία εβδομάδα αργότερα έχει το μεγάλο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό και ακολούθως έρχεται στο ΟΑΚΑ ο Ατρόμητος. Τελευταίο ματς πριν την επόμενη διακοπή είναι το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X