Λάνγκφορντ: «Αισθάνομαι πολύ ωραία στην ΑΕΚ»

Λάνγκφορντ: «Αισθάνομαι πολύ ωραία στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έκανε τρομερό ματς κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου χθες και έδειξε τι πρέπει να περιμένει ο κόμσος από εκείνον στα επόμενα ματς. Σε δηλώσεις του στο sdna, έδειξε σε καλή κατάσταση, ευδιάθετος, ενώ μάλιστα αποθέωσε και τον Κέντρικ Ρέι που έκανε επίσης τρομερό ματς.

Η ΑΕΚ παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σε πολλά σημεία λειτούργησε καλύτερα συγκριτικά με την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Basket League. Και αυτό έχει την εξήγησή του για τον Λάνγκφορντ. «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στον τρόπο που προσπαθεί να σε σταματήσει ο Παναθηναϊκός και ο Κολοσσός Ρόδου. Σε σχέση με Νικ Καλάθη, Ουέσλι Τζόνσον, Ιωάννη Παπαπέτρου που με έπαιξαν άμυνα στην πρεμιέρα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Ο Κολοσσός είχε διαφορετική στρατηγική για να με σταματήσει συγκριτικά με τον Παναθηναϊκό. Τώρα βρήκα περισσότερο ελεύθερο χώρο, πήρα τα σουτ και αυτά μπήκαν».

Για τα «ατού» της ΑΕΚ: «Ακόμα δεν μπορώ να δώσω ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το κομμάτι. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Στην προετοιμασία δεν καταφέραμε να παίξουμε όλοι μαζί. Ο Γιόνας (Ματσιούλις) ήρθε την τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας, ο Σλότερ χτύπησε. Ακόμα δεν ξέρουμε. Όμως βγαίνουμε στο παρκέ με σκοπό να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας», ήταν τα λόγια του.

Για αυτά που έδειξε με τον Κολοσσό: «Προφανώς αυτό που θέλω εγώ είναι να παίζω με τον ίδιο τρόπο που έπαιξα σήμερα σε κάθε παιχνίδι. Χωρίς αμφιβολία η εμφάνιση αυτή είναι πιο κοντά σε όσα έχω κάνει στην καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Το σημαντικό για μένα είναι να βγαίνω στο παρκέ και να είμαι επιθετικός για την ομάδα. Θα έρθουν και βραδιές που θα πετύχω 15 πόντους. Εγώ θέλω να είμαι επιθετικός και να έχω την ίδια θετική εικόνα σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα το πόσο θα σκοράρω».

Για τη εμφάνισή του: «Κάναμε τη δουλειά μας για αυτή τη φορά. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου. Το προπονητικό σταφ θα μας ετοιμάσει για το παιχνίδι αυτό και η δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι. Κάναμε τη δουλειά μας και το παιχνίδι με τον Κολοσσό πέρασε. Δεν έχει καμία σχέση με το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Κέντρικ Ρέι: «Ο Κέντρικ έκανε εξαιρετική δουλειά κόντρα στον Κολοσσό. Θα μπορούσε να σκοράρει 30 πόντους. Είναι ταλαντούχος και βγάζει ακριβώς αυτό που δουλεύει στην προπόνηση. Και για κάθε αντίπαλο που θα τον βρίσκει στο παρκέ θα είναι πολύ επικίνδυνος».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είναι προφανές πως δεν θα βρίσκομαι στο 100% από πλευράς κατάστασης, ειδικά στην ηλικία που είμαι τώρα. Κόντρα στον Κολοσσό και όσο είμαι υγιής και δεν έχω σοβαρούς τραυματισμούς και νιώθω και εγώ καλά, όλα θα είναι εντάξει. Είμαι αρκετά έξυπνος για να βρίσκω τις κατάλληλες θέσεις πάνω στο παρκέ και να κάνω το καλύτερο. Η σεζόν είναι μεγάλη. Στην παρούσα φάση μπορώ να πω ότι μου αρέσει το πώς νιώθω και το σημαντικό είναι ότι προσέχω τον εαυτό μου, όπως κάνει και όλη η ομάδα φυσικά».

Για το tweet του: «Δεν ξέρω αν κατανόησε σωστά ο κόσμος το tweet που έκανα. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως είμαι 36 χρονών και ακόμα έχω αυτές τις εμπειρίες. Είναι εκπληκτικό. Πολλοί παίκτες στην ηλικία των 36 ετών δεν έχουν το προνόμιο να έχουν αυτές τις παραστάσεις και να τους αντιμετωπίζουν έτσι οι αντίπαλες άμυνες, ή να έχουν ευκαιρία να σκοράρουν 20+ πόντους. Εγώ απολαμβάνω τη στιγμή. Το tweet είχε και λίγο σαρκασμό μέσα, αλλά για μένα είναι οκ η όλη κατάσταση».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X