Λιμνιάτης: «Πρέπει να πιάσουμε το μέγιστο της απόδοσης μας και να είμαστε σοβαροί»

Λιμνιάτης: «Πρέπει να πιάσουμε το μέγιστο της απόδοσης μας και να είμαστε σοβαροί»
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος για την πρώτη «μάχη» μπροστά στον «κιτρινόμαυρο» λαό δείχνει πως είναι ο στενός συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης, με την ΑΕΚ να υποδέχεται αύριο (17:οο) τον Κολοσσό της Ρόδου στο ΟΑΚΑ.

Ο 48χρονος κόουτς της «Βασίλισσας», υπογράμμισε πως οι «θαλασσί» είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ διαθέτουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, ωστόσο η ΑΕΚ καλείται να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί και παράλληλα να είναι σοβαρή στο παιχνίδι της.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Λιμνιάτης είπε τα εξής:

«Παίζουμε ένα σημαντικό ματς αύριο. Είναι η ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα που είναι Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για την εποχή, που βρισκόμαστε και διαθέτει ρόστερ με Έλληνες και ξένους παίκτες, που μπορούν να σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα.

Από την πλευρά μας, πρέπει να πιάσουμε το μέγιστο της απόδοσής μας, να είμαστε σοβαροί στο γήπεδο και να κάνουμε τα μικρά πράγματα, που ζητάμε στις προπονήσεις, ώστε να κερδίσουμε το ματς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X