Χωρίς προβλήματα η 12άδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δυνατό φιλικό με το Ρέθυμνο για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Χωρίς προβλήματα ετοιμάζεται για την πρώτη αγωνιστική της Basket League η ΑΕΚ η οποία θα την βρει ως φιλοξενούμενη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Από την «Βασίλισσα» εκτός παραμένει η γνωστή απουσία του Μάρκους Σλότερ που αντιμετωπίζει θλάση δεύτερου βαθμού και συνεχίζει αποθεραπεία, ενώ μέσα είναι κανονικά ο Κέντρικ Ρέι που έχει επιστρέψει εδώ και λίγες μέρες σε πλήρες πρόγραμμα προπόνησης.

Εκτός 12άδας για το «κιτρινόμαυρο» σύνολο έμεινε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αλλά και οι έφηβοι Αναστάσης Σπύρογλου, Φίλιππος Βάιος Τίγκας και Στέργιος Πράπας.

Αναλυτικά, η 12άδα της ΑΕΚ έχει ως εξής: Κέντρικ Ρέι, Βασίλης Τολιόπουλος, Κιθ Λάνγκφορντ, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιόνας Ματσιούλις, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Μαυροειδής, Χάουαρντ-Σαντ Ρος, Χάρης Γιαννόπουλος, Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Αντίθετα, από την πλευρά του Παναθηναϊκού, η 12άδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει ως εξής: ΝτεΣόν Τόμας, Ταϊρίς Ράις, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Παππάς, Ίαν Βουγιούκας, Ουέσλι Τζόνσον, Ρίον Μπράουν, Τζίμερ Φριντέτ, Νικ Καλάθης, Τζέικομπ Ουάιλι, Ντίνος Μήτογλου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X