Στον αστερισμό του Μάρκο!

Τρέλα στο γκολ του Λιβάγια στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει… γυρίσει το «χαρτί» και από ένα σύνολο ασύνδετο, χωρίς πλάνο και «δίψα», έχει μεταμορφωθεί σε μια ομάδα με πνεύμα νικητή, που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο αλλά και πώς να το κατακτήσει. Ηγέτης αυτής της προσπάθειας του Δικεφάλου στη… δεύτερη εκκίνησή του στη σεζόν δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Λιβάγια.

Μαγικό ξεκίνημα στη σεζόν

Ο Κροάτης στράικερ κάνει πράγματα και θαύματα στο ξεκίνημα της χρονιάς, έχοντας πάρει από το χέρι την ΑΕΚ και οδηγώντας την από νίκη σε νίκη. Όπως έκανε και στο Αγρίνιο, προχθές, σε ένα ματς κομβικής σημασίας. Η Ένωση πήρε το «τρίποντο» σε μια δύσκολη έδρα, διευρύνοντας παράλληλα το σερί της και πηγαίνοντας με άλλη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Για να γίνει αυτό απαιτήθηκε η κλάση και η αποφασιστικότητα του Λιβάγια. Ο 25χρονος άσος είχε μπει στο γήπεδο με «μάτι που γυαλίζει» από το πρώτο λεπτό. Συνεχώς ζητούσε μπάλες και έπαιρνε πρωτοβουλίες, δίνοντας με τις ενέργειές του ώθηση και στους συμπαίκτες του.

Πέρα από τη φάση του γκολ ο Λιβάγια απείλησε την αντίπαλη εστία άλλες τέσσερις φορές, με μία εξ αυτών να σταματά μάλιστα στο δοκάρι. Ήταν σαφές πως ο Λιβάγια δεν μπορούσε να φύγει από το γήπεδο χωρίς τους τρεις βαθμούς και όταν η μπάλα… έκαιγε, βγήκε μπροστά, καθαρίζοντας το παιχνίδι με μια του ενέργεια. Ένα γκολ που ήρθε απλά να επιβεβαιώσει πως ο άσος της ΑΕΚ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Το πιο παραγωγικό του ξεκίνημα

Ο Κροάτης φορ κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής πέντε γκολ, αλλά και δύο ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις! Αριθμούς που δεν έχει καταγράψει ποτέ ξανά στην καριέρα του, Σεπτέμβρη μήνα.

Πέρυσι, στα αντίστοιχα πρώτα του οκτώ παιχνίδια ο Λιβάγια είχε δυο γκολ και δυο ασίστ, ενώ πρόπερσι (την πρώτη σεζόν στην ΑΕΚ) είχε δυο ασίστ μετά από τους οκτώ πρώτους αγώνες. Τα πέντε γκολ (όσα έχει ήδη φέτος δηλαδή) ο Λιβάγια την πρώτη του σεζόν τα έφτασε στις 27 Νοεμβρίου και στο 3-0 της ΑΕΚ επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική, ενώ πέρυσι στις 2 Δεκεμβρίου (πάλι για τη 12η αγωνιστική), στη νίκη επί της Ξάνθης με 2-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X