Δεν το... κουνάει ο Λιβάγια: «Σκέφτομαι να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ»

Η γκολάρα του Λιβάγια που άλωσε το Αγρίνιο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν το… κουνάει από την ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια!

Ο Κροάτης επιθετικός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Παναιτωλικό και τόνισε πως σκέφτεται να μείνει για πολλά χρόνια στην Ενωση!

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιβάγια:

«Είμαι χαρούμενος με τον κόσμο και το ότι η ομάδα μου κέρδισε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο. Ίσως το πρώτο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο χώρο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο όμως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Εγώ σκόραρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Έχασα και δυο ευκαιρίες, αλλά τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ειμαι πολύ χαρούμενος όταν έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας να μας στηρίζει. Φυσικά και στα ντέρμπι μπορεί να υπάρξει πολύ περισσότερος κόσμος. Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες στον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε γήπεδο που παίζουμε».

Για τις δικές του εμφανίσεις: «Εγώ αυτό που κάνω τα χρόνια που είμαι εδώ είναι να προπονούμαι στον καλύτερο δυνατό ρυθμό. Άλλες φορές τα πράγματα πάνε καλά, άλλες όχι. Το σημαντικό είναι η ομάδα να τα πηγαίνει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω και τίποτα άλλο».

Για το πόσο καιρό θα μείνει στην ΑΕΚ: «Εχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Ναι, σκέφτομαι να μείνω πολλά χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X