ΠΑΕ ΑΕΚ: «Τώρα γεμίζουμε το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!»

«Έφτιαξε» ξανά τον κόσμο της η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ!

Εξαιτίας της πολύ μεγάλης ζήτησης, λίγο μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, εξέδωσε τα εισιτήρια του ντέρμπι. Μάλιστα σε μισή ώρα είχαν… φύγει ήδη 2.800 εισιτήρια ενδεικτικό της δίψας που υπάρχει από τον κόσμο να βγάλουν… ασπροπρόσωπο τον Νίκο Κωστένογλου που έχει δηλώσει πως περιμένει 50.000 κόσμο. Χθες, πάντως και ο τεχνικός της Ένωσης… φοβήθηκε μην είναι ακόμα περισσότεροι. Έχουν ανοίξει ήδη τέσσερις θύρες του πάνω διαζώματος και με την «κίνηση» των εισιτήριων, θα ανοίξουν περισσότερες.

Μέσω social media, πριν από λίγο η Ένωση έστειλε ακόμα ένα μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο, λέγοντας πως στόχος είναι «να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!».

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Κόσμος και ομάδα συνεχίζουμε μαζί!

Ολοι μαζί είμαστε ένα σε μία σχέση που πρέπει να διατηρηθεί και να γίνει ακόμα πιο ισχυρή. Με το κεφάλι χαμηλά και χωρίς να θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο μεγάλο ραντεβού!

Στόχος; Να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Η ηλεκτρονική προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει με 9 διαφορετικές τιμές σε 18 θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου και με ξεχωριστές εκπτωτικές κατηγορίες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες!

Πατήστε ΕΔΩ για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας:

Η ηλεκτρονική προπώληση διεξάγεται κανονικά και μέσω της ιστοσελίδας ticketmaster.gr (ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111), αλλά και των καταστημάτων PUBLIC.

Και από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου αρχίζει η προπώληση στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X