Το καλύτερο ξεκίνημα σεζόν του Λιβάγια με την ΑΕΚ!

Τρέλα στο γκολ του Λιβάγια στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια σε αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν έχει πάρει την ΑΕΚ από το… χέρι και την οδηγεί. Είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ένωσης σε κάθε αγώνα. Πέρυσι, για τα δικά του δεδομένα έκανε μια μέτρια χρονιά καθώς παρά τα 12 γκολ και τις 8 του ασίστ, στα περισσότερα «μεγάλα» ματς ήταν απών. Ενώ, εκείνο το περιστατικό στην αναμέτρηση με την Βίντι και το γεγονός πως έχασε σχεδόν όλους τους αγώνες της διοργάνωσης τον πήρε από… κάτω.

Φέτος όμως το… έργο είναι διαφορετικό. Σε 8 συμμετοχές (4 για την Super League και 4 για τα προκριματικά του Europa League) ο 26χρονος άσος έχει βάλει 5 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ. Αν μάλιστα μπορούσε να προσμετρηθεί και το αυτογκόλ της Λαμίας την περασμένη εβδομάδα που προέρχεται από δική του εξαιρετική ατομική ενέργεια θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο το νούμερο..

Πρόκειται για το καλύτερο ξεκίνημά του το διάστημα που βρίσκεται στην Ένωση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Πέρσι στα οκτώ πρώτα παιχνίδια της σεζόν του με την ΑΕΚ είχε 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ την χρονιά 2017-18 άργησε να πάρει… μπρος μετρώντας στις οκτώ πρώτες εμφανίσεις του μόλις δύο ασίστ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως όταν έφτασε τα πέντε γκολ στην πρώτη του σεζόν με την ΑΕΚ το ημερολόγιο έδειχνε 27 Νοεμβρίου μετά από ένα 3-0 επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Super League. Πέρσι έφτασε τα πέντε γκολ λίγο αργότερα, στις 2 Δεκεμβρίου και στο 2-0 επί της Ξάνθης και πάλι για την 12η αγωνιστική της Super League. Φέτος έχει ήδη πέντε από τις 21 Σεπτεμβρίου και την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Που θα σταματήσει το κοντέρ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X