Ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ Κ19 με τον Παναιτωλικό

Ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ Κ19 με τον Παναιτωλικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο της… στραβοπάτημα έκανε η Κ19 της ΑΕΚ στο Αγρίνιο!

Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της Super League Κ19 και σταμάτησε το απόλυτο των νικών που είχε ως τώρα. Η Ένωση μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιουργούσε φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Είχε μάλιστα και δυο δοκάρια, ενώ τραυματίας αποχώρησε ο Γκιλμπέρτο Γκέγκα. Αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί στο γόνατο.

Το σκορ άνοιξε στο 76′ ο Δικέφαλος με τετ-α-τετ αλλά οι κιτρινόμαυροι ισοφαρίστηκαν λίγο πριν την εκπνοή του ματς με αυτογκόλ. Έτσι η Κ19 της ΑΕΚ έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο Πρωτάθλημα μετά το 3×3 που είχε ως τώρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα είχε… ραντεβού με την ατυχία στο Αγρίνιο, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τον τραυματισμό του Γκιλμπέρτο Γκέγκα στο γόνατο. Μετά την επιστροφή της αποστολής, ο αμυντικός της ΑΕΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος με τους Θεοδόση Μαχαίρα και Μιχάλη Τσέλιο, ενώ ο τελευταίος είχε και δύο χαμένα τετ-α-τετ! Το γκολ ήρθε τελικά στο 75′ με τον Ευθύμη Χριστόπουλο μετά από ασίστ του Γιάννη Κορομηλά, όμως στις καθυστερήσεις (94′) σε μια από τις πολύ λίγες επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων, ο Μανόλης Αρβανίτης σημείωσε αυτογκόλ στην προσπάθειά του να αποκρούσει εκτέλεση φάουλ του Σκιαδά.

Η ΑΕΚ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει την ολοκλήρωση της αγωνιστικής με τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού αύριο.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κορομηλάς (ΑΕΚ) και Σκιαδάς (Παναιτωλικός)

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Παναγιωτίδης, Φραγκούλης, Μελιάδης, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Ντούκας (80’ Μούκας), Μπελεβώνης, Μουρατίδης (73’ Ντούλιας), Πανταζής, Παναγιωτόπουλος (62’ Σκόνδρας).
ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας (55’ Γκέγκα, 80’ Κώτσιος), Σταμούλης, Καραβίδας, Αρβανίτης, Ποζατζίδης, Μάρκου (55’ Κοσίδης), Ρουκουνάκης (70’ Κορομηλάς), Χριστόπουλος, Τσέλιος (80’ Τσαρούχας), Μαχαίρας.

Διαιτητής: Καλαμάρης (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος, Καλυβόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X