Όλο το Αγρίνιο ΑΕΚ!

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Να μην δώσουμε δικαιώματα για να μην μπορέσει κανείς να μας χωρίσει!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες (20.00, ΕΡΤSports, Live σχολιασχμός enwsi.gr) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και το γήπεδο αναμένεται να είναι… κιτρινόμαυρο!

Τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της Ένωσης για την σημερινή αναμέτρηση και αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο του Παναιτωλικού και να δώσουν παλμό στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, όπως και στην Τρίπολη. Η εικόνα του Δικεφάλου με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο έχει… πωρώσει τον κόσμο που με την φωνή του γίνεται ο 12ος παίκτης σε όποιο γήπεδο και αν παίζει.

Τα εισιτήρια που είχε διαθέσει ο Παναιτωλικός αποκλειστικά για φίλους της ΑΕΚ στην θύρα 3 εξαντλήθηκαν, αλλά οι ΑΕΚτζήδες δεν… πτοούνται και θα γεμίσουν όλο γήπεδο. Οι φίλοι της Ένωσης προμηθεύονται εισιτήρια από τις δίπλα θύρες ή ακόμα σε όποια βρουν διαθέσιμη ώστε να μπορέσουν να είναι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Έτσι αναμένεται να στηθεί ακόμα ένα πάρτι στις κερκίδες, μετά από την μαγική νύχτα στην Τρίπολη. Ενδεικτικό της εικόνας που περιμένουν πολλοί να δουν σήμερα είναι η χθεσινή υποδοχή που ετοίμασε η Original 21 Αγρινίου στους Έλντερ Λόπες και Παουλίνιο, κάνοντας ουσιαστικά τη νύχτα… μέρα με τα καπνογόνα.

Η… προειδοποίηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, φρόντισε να προειδοποιήσει τον κόσμο που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, ώστε να μην απαντήσει στις προκλήσεις. «Θα πρέπει και απόψε στο Αγρίνιο να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό! Σε κάθε μας βήμα! Δεν πρέπει κανείς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα! Η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι το ίδιο υποδειγματική, όπως και στην Τρίπολη! Για να μην μπορεί κανείς να στερήσει την ομάδα μας από την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου της! Για να μπορούμε να ζούμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις ίδιες μαγικές στιγμές, που μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει! Σεβόμαστε την πόλη και το γήπεδο του Αγρινίου, που μας φιλοξενεί, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση, δεν παρασυρόμαστε από κανέναν, ενισχύουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας! Για να απολαύσουμε ΜΑΖΙ όλους τους σταθμούς και του εφετινού ταξιδιού. Για να μην μπορέσει κανείς να μας χωρίσει!», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της σήμερα το πρωί η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως χθες παρολίγο η Πολιτεία να βάλει «στοπ» στους φίλους της ΑΕΚ που ήθελαν να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Η ΓΓΑ εξέδωσε -καθυστερημένα- χθες απαγόρευση μεμονωμένης ή οργανωμένης μετακίνησης στο Αγρίνιο, όμως έπειτα από μεθοδευμένες κινήσεις της ΠΑΕ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης πήρε πίσω την συγκεκριμένη απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X